Nuestro Alebrije
logotipo Alebrije Mexican Restaurant ®

Hasierakoak:


Nachos:12 €(begetarianoa)

Arto frijituak frijituak babarrunarekin, gazta gratinatua eta pico de galloa jalapeñorekin.

*piperminarekin+4 €


* mini nachos7 €



Quesadillas:(esnekiak)

(2unitateberdin)

Quesadillasgaritortilla batean zerbitzatzen dira*

Glutenik gabeko arto tortillaekineska daitezke.


 •Gazta 6 €(Glutenik)

 •Chori gazta7 €(glutenik)

 •Gazta onddoa7 €.(Glutena)

 •Oilaskoa7,50 €(Glutenik)

 •Txahala7,50 €(Glutenik)



Sinkronizatuak:(esnekiak eta glutenak)6,50 €

Bigaritortilla,urdaiazpikoa, gazta (unitate 1)


Oilaskoa sinkronizatua:7,50 €

Bigaritortillaoilaskoarekin eta gaztarekin




Oilasko txirula:7,50 €(esnekiak)

Arto tortilla kurruskaria oilaskoa, letxuga, esnegaina eta saltsa gorriarekin (2 unitate / platera)




Chimichanga:

ThechimichangaMexiko iparraldean plater ezaugarri bat da, funtsean, irina tortilla burrito bat osatzen dute, baina diferentzia nagusia da plater hau da, oro olioz frijituak, haragi eta barazki batzuk beteak.


Oilaskoa7,50 €


Begana7 €


Nopal entsalada:11,50 €(begetarianoa edo vegana)(esnekiak)

Kaktus samurra tomate eta pico de gallo ohean jalapeñoekin eta gazta freskoarekin


½ Nopales entsalada7,00 €(esnekiak)


Babarrunak:5,50 €(begetarianoa)(esnekiak)

Gazta gratinatuarekin eta tortilla patatekin.


Gazta prozesatua:8,50 €(esnekiak)

Gazta, onddoak eta txorizo gratinatua gari tortilla batez lagunduta


Guacamole:(vegana)11,50 €

Amonak tortilla patatekin eta pico de gallorekin egiten duen bezala.Martorriarekin edo gabe, ordenatu zure gustura.





The Sopes

(ez dira zopak)

2 pz berdin


Begetariano Sope:7,50 €.Begetarianoak(esnekiak)

Arto irina frijituta babarrun beltzekin, letxugarekin, esnegainarekinAlebrijegazta eta tipula (2 unitate)


Txorizo Sope:8,50 €(esnekiak)

Arto irina frijitua, babarrun beltza, txorizoa, letxuga, esnegaina, gazta eta tipula.(2pc)


Oilasko Sope:8,50 €(esnekiak)

Arto irina frijitua, babarrun beltza, oilaskoa, letxuga, esnegaina, gazta, tipula (2 unitate)


Huarache:(esnekiak).1 unitate10,50 €

Artoaren oinarri handia babarrunak, gazta, aguakatea, tipula, martorri,etxeko eltzekariaeta dastatzeko saltsak.

(Etxearen Stew da erregosia da garai hartan sukaldaritzahalaberproduktuaren freskotasuna bermatzeko)


Tatemadakoxalak8 €

2 unitatebegetariano

Artoaren oinarria, eskuz egindakoa komaletik igarota, topa arin batekin, etxeko tatemada saltsa errearekin, gazta freskoarekin eta tipularekin.


Gordita Haragia edo beteakBarazki€ 8(esne)

Arto tortilla eskuz oratuta eta, bere izenak dioen bezala, gordita ore batez egina dago, frijituta eta osagai desberdinez betea.



Partekatzeko

Kazolek6tortilla eta haien osagarria dituzte, takoak gehien nahi dituzun moduan muntatu ahal izateko


Artzain kazola:14,50 €

Txerriki argala, anana eta tipula ukituarekin.


Cochinita Pibil Kazola:15,50 €

Txerriki labean Mexiko hegoaldean tipikoa den adoboarekin, tipula gorriak lagunduta


Oilasko kazola kalabaza lorearekin:15,50 €(esnekiak)

Oilaskoa perretxiko esnegainarekin eta kalabaza lorearekin


Oilasko fajitak:edoportobel.lo14,50 €(esnekiak)

Oilasko bularkia plantxan zerrendatan piperrekin eta etxeko saltsekin


Okela tinga:15,00 €

Behi xehatua ukitu pikantearekin.


Behi Birria:17,50 €

Okela bere zukuan gisatua atzeko labearen ukituarekin eta bere zukuarekin batera plater batean kontsoméea bere haragiarekin uztartzen da zukuan bainatutako takoetan etaharagia ukitu pikantearekin bere barazkiak bere karea eta cilantro leherketa. ahosabaian zaporea eta ehundurak


Barbakoa:16,60 €

Arkume saiheskia eta hanka lurrunetan egosi, guajillo piperminarekin, belar aromatikoekin.Tipula eta martorriarekin lagunduta.


KazolaVegan edo Begetarianoak:13,50 €

Barazki plantxan nahastu cuitlacoche, kalabaza lorea, perretxikoak eta tipula.


Onddo kazola al pastor:14,50€vegan


Campechanakazola 15,50 €(esnekiak)

Txuleta, txorizoa eta gazta

Artzain Vegankazola 15,50 €


Tiratutakotxerria16,60 €(mostaza, fruitu lehorrak)




Berezitasunak:


* Mole enchiladas.15 €:

(fruitu lehorrak, kakahueteak, glutena)

Tortillak oilaskoarekin, sator saltsarekin, apaindura apur bat minak lagunduta.


* Suitzako Enchilada:(esnekiak)15 €

Tortilla oilaskoarekin, tomatillo saltsa berdea, perretxikoak eta kalabaza lorea oilaskoarekin eta gazta gratinatua.


*Enfrijolada(esnekiak)15 €

Tortillak oilaskoarekin,babarrunbeltzsaltsarekineta baserri saltxitxarekin.


Lekuan edukiera handia duten egunetan iraupen luzeko jakiek 40 minutu iraun dezakete. Langileekin kontsultatu erabilgarritasuna



Legatza Veracruz estiloa:12,50 €

legatza Veracruz inguruko familia tipikoaren etxeko saltsan, oso goxoa eta arroza lagun



Ganbak a la diabla:(itsaski)11€

(erabilgarritasunaren arabera)

Ganbak guajillo eta chipotle chile saltsa berezi batean marinatuak.



Chili con carne:9,50 €

Haragi, barazki eta kondimentu ezberdinez onduak diren babarrunak, ezin hobeak plater ezberdinekin laguntzeko




Chipotle saiheskiak18 €

barbakoa / chipotle saltsan pico de galloarekin





Guajillo zopa:6,50 €(vegana)

Guajillo pipermin zopa tomatearekin etafideoekin ¨ glutenik gabe¨

goxoalimoi kutsuarekin







Tacos

2unitate berdin arto tortillan.


• Cochinita pibil6,00 €

• Artzaina6,00 €

• ArtzainVegan6,50 €

• Almendratxorizoa 6,00 €

Vegantxorizo€ 6,50

• Okela tinga 6,00 €

• Barbakoa 7,00 €

• Oilasko freskoa 6,00 €

• Txuleta eta gazta 6,00 €

• Campechano 6,50 €

• Barazkibarazkiak 6,00 €

• LandareArtzain Perretxikoak 6,50 €

• Barazkizainzuriak 6,50 €

• Ez dut pentsatu nahi * 15,00 €

AstekoTaco6,50 €

Botatxerri € 7,50

•Portobel.lovegan7,00 €

.Asado Mystery Taco.7,50 €


Taco Osteguna:7,95 €

Ostegunero 4 tako txikiko anoa

eta zure garagardo, ura edo sosa katilua


Pozole ostirala:9 € *

Ostiralero pozole gorri tradizionala izaten dugu.

Anoa eskariaren arabera.


Chiles en Nogada13 €

*Uda sasoian eskaera txikia duelako

eta prestaketa luzeko plater beroa izatea

horretarako bakarrik egingo dugu

aurreko agindua.24 ordu

gutxienekoaurrerapena

Anima zaitez galdetzera.



Postreak: 5 €Etxeko postreak

(erabilgarritasunaren arabera)